venerdì 25 febbraio 2011

Italiaanse cursussen: - Bedrijven cursus - groepslessen - privé-lessen -


Heb je altijd al zin gehad om Italiaans te leren. Denk je terug aan die mooie tijd van de voorbije vakantie in dat prachtige land? Of kun je Italiaans gebruiken voor je werk? Of ben je gewoon verliefd op het Italiaans, of op een Italiaan? Het maakt niet uit, redenen genoeg om eraan te beginnen.

In het eerste jaar Italiaans leer je op een zeer eenvoudige manier vlot te communiceren in dagelijkse, praktische situaties.

Na het tweede jaar Italiaans kan je je al goed uit de slag trekken in de meeste, vertrouwde situaties. In een losse en aangename sfeer leer je de gesprekken die geregeld voorkomen op het werk, op school, tijdens je vrije tijd.
Meer nog, je kan zelf al op eenvoudige manier vertellen wat je interesseert of wat je hebt meegemaakt.
Verder leer je op een leuke en interactieve wijze met veel luister- en spreekoefeningen, ook je ideeën en ambities beschrijven en uitleggen.
De cursus geeft je een degelijke basis zowel voor verdere studies als voor het werk.

In het derde jaar Italiaans leer je vlot en spontaan communiceren en dat met een rijke en genuanceerde woordenschat. In een losse en aangename sfeer leer je meepraten over een breed gamma aan onderwerpen en je leert complexe teksten en dialogen begrijpen. Voorts kan je ook eigen standpunten uitleggen en verdedigen, of voor- en nadelen bespreken. Dat alles leer je op een leuke en interactieve wijze, met veel luister- en spreekoefeningen.
Na deze cursus heb je een stevige basis om ook nieuwe situaties of onderwerpen aan te kunnen.


Wilt u meer weten over het cursusaanbod van MargherItaly Italiaans in Vlaanderen?
Neem dan telefonisch contact op met Margherita: 0499734378
Of mail mij: Margheritaly@gmail.com.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.